Historie

Gebouw SerreGolfpark 'de Biltse Duinen' is geen gewoon golfpark maar een golfpark met een bijzondere historie. Het terrein waar u tegenwoordig 'in de natuur' tussen de bomen de golfsport beoefent, bevond zich tot 1980 een natuurbad.
Het is een historie waar wij respect voor hebben en dat ziet u overal in terug; in het clubhuis, het terras en de golf baan waarin de oude elementen nog steeds aanwezig zijn.

Het is een park dat met geen enkel ander te vergelijken is. Waar deze kleinere baan groot in is, is de eigen sfeer. Voor mensen die niet 'kopje onder' willen gaan zoals dat bij grote banen het geval is, maar houden van de sfeer die u op deze baan tegenkomt. Daar komt bij, dat de baan rijk is aan uitdagingen voor zowel de
beginnende als gevorderde golfer. Het is niet zomaar dat vele golfers van omliggende banen en dan moet u toch denken aan golfclubs als De Pan, Anderstein, Almeerderhout, De Hilversumse e.d., regelmatig gebruik maken van Golfpark 'de Biltse Duinen'.

Het is een park voor mensen die op een professionele manier wensen om te gaan met de golfsport en kunnen genieten van de ontspannen, hartelijke sfeer.
Hier kunt u oefenen en trainen om nog beter te gaan spelen.
Uiteraard zijn er professionals aanwezig om u, als u dat wenst, te ondersteunen.